Liikunnan iloa lapsille Helgan ja Hugon kannustamina!

Vuoden 2019 Uusi Lahti -juoksussa on tarjolla ensimmäistä kertaa perheen pienimmille tarkoitettu maksuton lasten juoksu  sunnuntaina 26.5. Tapahtuman tarjoaa Fazer ALKU ja lapsia juoksuun kirittävät lahtelaisesta lastenkirjasarjasta tutut sankarit Helga Hidalmiina ja Hugo-kissa.

Lasten juoksun pituus on 400 metriä ja osallistua voivat kaikki pienet liikunnan ystävät, joille matka on sopiva - ilman ala- tai yläikärajaa. Pienimmät vauhtiveikot ja -veerat voivat juosta yhdessä aikuisen tai isosisaruksen kanssa. Innokkaimmat saavat juosta reitin kahdesti.

Numerolappujen jako tapahtuu stadionin juoksuradan läheisyyden info-pisteellä klo 10.30 alkaen (huom: juoksusuoran tapahtumatoimisto palvelee aikuisjuoksijoita, joten vain lasten tapahtumaan osallistuvat voivat saapua suoraan stadionille). Saavuttehan ajoissa paikalle!

Tapahtuma alkaa kello 11 stadionin nurmella yhteisellä ALKU-jumpalla ja itse juoksu starttaa kello 11.15 etusuoralta. Juoksu siis juostaan stadionilla, aivan kuten kaikki suuret urheilutähdet tekevät! Kaikki maaliin tulleet saavat palkinnon Helgalta ja Hugolta, sillä tässä juoksussa on mukana pelkkiä voittajia.

Juoksun jälkeen voikin sitten siirtyä kannustamaan isää tai äitiä reitin varteen. Uusi Lahti -juoksu tarjoaa liikunnan iloa koko perheelle!

Ilmoittaudu lasten juoksuun Helgalle ja Hugolle tämän sivun kaavakkeella. Ilmoittautua voi myös paikan päällä, jos juoksunumeroita vielä riittää (jälki-ilmoittautuvat saapukaa paikalle heti 10.30) Varminta on siis tehdä ilmoittautuminen ennakkoon.

Ilmoittautuminen Lasten ALKU-juoksuun

  • Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt
  • Tapahtumaan voi osallistua vielä paikan päällä - olemme varautuneet 100 jälki-ilmoittautumiseen eli mukaan mahtuu vielä tapahtumapäivänä
  • Numerolappujen nouto suoraan Urheilukeskuksen stadionin kentältä - maalialueelta (ei tarvitse mennä viralliseen Tapahtumakansliaan josta noudetaan aikuisten tapahtuman numerot)


Vuoden 2020 tiedot päivitetään talven aikana

Hugo-kissa ja Helga Hidalmiina toivottavat kaikki lapset tervetulleiksi hyväntuuliseen juoksutapahtumaan, jossa jokainen on voittaja!