LASTEN ALKU -JUOKSUN järjestämisestä päätetään keväällä.

Liikunnan iloa lapsille!

Vuoden 2020 Uusi Lahti -juoksussa on tarjolla oma maksuton tapahtuma perheen pienimmille. Tapahtuman tarjoaa Fazer ALKU.

Lasten juoksun pituus on 400 metriä ja osallistua voivat kaikki pienet liikunnan ystävät, joille matka on sopiva - ilman ala- tai yläikärajaa. Pienimmät vauhtiveikot ja -veerat voivat juosta yhdessä aikuisen tai isosisaruksen kanssa. Innokkaimmat saavat juosta reitin kahdesti.

Numerolappujen jako tapahtuu stadionin juoksuradan läheisyyden info-pisteellä klo 10.30 alkaen (Huom: juoksusuoran tapahtumatoimisto palvelee aikuisjuoksijoita, joten vain lasten tapahtumaan osallistuvat voivat saapua suoraan stadionille). Saavuttehan ajoissa paikalle!

Tapahtuma alkaa kello 11:00 stadionin nurmella yhteisellä ALKU-jumpalla ja itse juoksu starttaa kello 11:15 etusuoralta. Juoksu siis juostaan stadionilla, aivan kuten kaikki suuret urheilutähdet tekevät! Kaikki maaliin tulleet saavat palkinnon, sillä tässä juoksussa on mukana pelkkiä voittajia.

Juoksun jälkeen voikin sitten siirtyä kannustamaan isää tai äitiä reitin varteen. Uusi Lahti -juoksu tarjoaa liikunnan iloa koko perheelle!

Ilmoittaudu lasten juoksuun tämän sivun kaavakkeella. Ilmoittautua voi myös paikan päällä, jos juoksunumeroita vielä riittää (jälki-ilmoittautuvat saapukaa paikalle heti 10:30) Varminta on siis tehdä ilmoittautuminen ennakkoon.

Ilmoittautuminen Lasten ALKU-juoksuun 2020


Hugo-kissa ja Helga Hidalmiina toivottavat kaikki lapset tervetulleiksi hyväntuuliseen juoksutapahtumaan, jossa jokainen on voittaja!