Liikunnan iloa lapsille Helgan ja Hugon kannustamina!

Vuoden 2019 Uusi Lahti -juoksussa on tarjolla ensimmäistä kertaa perheen pienimmille tarkoitettu maksuton lasten juoksu. Tapahtuman tarjoaa Fazer ALKU ja lapsia juoksuun kirittävät lahtelaisesta lastenkirjasarjasta tutut sankarit Helga Hidalmiina ja Hugo-kissa.

Lasten juoksun pituus on 400 metriä ja osallistua voivat kaikki pienet liikunnan ystävät, joille matka on sopiva - ilman ala- tai yläikärajaa. Pienimmät vauhtiveikot ja -veerat voivat juosta yhdessä aikuisen tai isosisaruksen kanssa. Innokkaimmat saavat juosta reitin kahdesti.

Lasten ALKU-juoksu starttaa sunnuntaina 26.5. kello 11.15 stadionin etusuoralta. Juoksu juostaan stadionilla, aivan kuten kaikki suuret urheilutähdet tekevät! Kaikki maaliin tulleet saavat pyöräyttää itselleen palkinnon Helgan ja Hugon onnenpyörästä.

Juoksun jälkeen voikin sitten siirtyä kannustamaan isää tai äitiä reitin varteen. Uusi Lahti -juoksu tarjoaa liikunnan iloa koko perheelle!

Ilmoittaudu lasten juoksuun Helgalle ja Hugolle tämän sivun kaavakkeella. Ilmoittautua voi myös paikan päällä, jos juoksunumeroita vielä riittää! Varminta on siis tehdä ilmoittautuminen ennakkoon.

Ilmoittautuminen Lasten ALKU-juoksuun

Matkavalinta (ei sitova tieto)
Meille saa lähettää tietoa vastaavista Lahden Ahkeran järjestämistä tapahtumista
Hugo-kissa ja Helga Hidalmiina toivottavat kaikki lapset tervetulleiksi hyväntuuliseen juoksutapahtumaan, jossa jokainen on voittaja!
Hugo-kissa ja Helga Hidalmiina toivottavat kaikki lapset tervetulleiksi hyväntuuliseen juoksutapahtumaan, jossa jokainen on voittaja!