SAUL SM

SM-MAANTIE KYMPPI LAHDESSA SU 30.8.2020

Paikka: Lahden urheilukeskus, stadion, Salpausselänkatu 8

Aika: Sunnuntai 30.8.2020 klo 12.00

Reitti: Nopea reitti joka kulkee Lahden kaduilla, Pikku-Vesijärven puistossa, Lahden sataman alueella sekä Vesijärven rantaa myöden.

Sarjat: M/N 30,35,40,45,50,55,60,65,70,75,80,85,90

Ilmoittautuminen päättyy lauantaina 22.8.2020 klo 23.59. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta huomioon. Ilmoittautuminen on tehtävä Evention ilmoittautumislomakkeen kautta (pääset sinne oheisen sinisen painikkeen kautta).

Ilmoittautumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.  Hinta 25 €. 
-  Järjestävien seurojen urheilijoille alennus, tiedot seurojen jäsenpostilla.

Kilpailijan on varmistettava osallistumisensa 60 minuuttia ennen kilpailun alkua. 
Osallistuminen varmistetaan kilpailukansliassa hakemalla osallistujanumero.

Lisätiedot: Tapio Ojala 040 582 0769 (vain iltaisin) tai Pentti Tamminen 050 4695209.

Kilpailu juostaan Uusi Lahti -juoksun yhteydessä. 

Katso lisätietoja Tapahtuman infosivulta. Kartta päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä LahtiSport ja Lahden Ahkera

Yksilöilmoittautuminen

Joukkueen ilmoittautuminen

Joukkuekisan infot

Joukkueessa tulee olla kolme (3) urheilijaa, joissa voi olla myös sarjanvaihtajia esim. M40 joukkue M40 urheilija, M45 urheilija, M50 urheilija. Urheilijat pitää ilmoittaa ennakkoon.

Joukkuemaksu on 20 €.

Seuraavassa on joukkuekilpailujen sääntökirjaus.

SAUL säännöt - 5.13 Joukkuekilpailut

Henkilökohtaisen kilpailun lisäksi järjestetään seurojen välinen joukkuekilpailu sarjoittain SM-maastoissa, SM-puolimaratonilla, SM-maantiekympillä ja SM-maratonilla. Joukkueen tulokseksi kirjataan samaa seuraa edustavien kolmen parhaimman urheilijan yhteenlaskettu aika. Jos urheilijoita on samasta seurasta samassa kilpailussa kuusi tai enemmän, kolme parhaiten sijoittunutta muodostavat ensimmäisen joukkueen, kolme seuraavaksi sijoittunutta toisen joukkueen jne. Joukkueitten sijoitus määräytyy yhteenlaskettujen aikojen mukaan siten, että se joukkue voittaa, jonka aikojen summa on pienin. Jos tulos on sama, voittaa se joukkue, jonka kolmanneksi parhaalla kilpailijalla on parempi aika. Samassa ikäsarjassa kilpailevat saman seuran urheilijoista muodostettu joukkue on ilmoitettava ja maksettava, mutta sitä ei tarvitse erikseen varmistaa joukkuekilpailuun.

Joukkueen voivat muodostaa myös urheilijat, jotka henkilökohtaisessa kilpailussa kilpailevat eri ikäsarjoissa. Joukkueen muodostamisen edellytyksenä on, että siihen kuuluvien urheilijoiden matka ja lähtöaika ovat samat. Tällaiseen joukkueeseen voidaan ilmoittaa kolme kilpailijaa ja se on ilmoitettava joukkuekilpailuun varmistuksen yhteydessä. Joukkueen sarja määräytyy aina joukkueen nuorimman urheilijan mukaan.

Kommentti: Ensisijaisesti joukkueen muodostavat seuran kolme tässä ikäsarjassa kilpailevaa urheilijaa. Jos joukkuetta ei muodostu ilman sarjan vaihtajia, joukkuetta voidaan täydentää yhdellä tai kahdella vanhempien sarjojen urheilijalla. Edellytyksenä on kuitenkin, että vähintään yksi urheilija täyttää sarjamäärityksen.

Jos seuralla on kaksi joukkuetta samassa sarjassa ja joukkueiden muodostamiseen käytetään myös sarjan vaihtajia, menetellään seuraavasti: Ykkösjoukkueen muodostavat kolme parasta tulosta tehnyttä sarjamäärityksen mukaista urheilijaa. Kakkosjoukkueeseen sijoitetaan kolme seuraavaksi tullutta. Kakkosjoukkueen muodostamiseen voidaan käyttää yhtä tai kahta sarjan vaihtajaa, jos sarjamäärityksen mukaisia urheilijoita ei ole tarpeeksi. Kakkosjoukkueessakin siis vähintään yhden urheilijan tulee täyttää sarjamääritys.

Kommentti: Kukin urheilija voi olla mukana vain yhdessä joukkueessa. Joukkuekilpailuun erikseen ilmoitetussa joukkueessa oleva ei siten voi olla mukana toisessa ilmoitetussa joukkueessa eikä häntä voida ottaa huomioon seuran ilmoitetun joukkueen ulkopuolisina kilpailleiden mahdollisesti muodostamaan joukkueeseen.